Louhintatyöt Etelä-Suomessa

Ota yhteyttä

Rakennustyö Hostikka Oy on maansiirto- ja louhintatöihin erikoistunut yritys. Palvelemme erilaisia asiakkaita laadukkaalla kalustolla ja osaavan henkilökunnan voimin pääkaupunkiseudulla, Kymenlaaksossa sekä yleisesti koko Etelä-Suomen alueella. Lue lisää yrityksestämme ja ota yhteyttä – kerromme mielellämme lisää toiminnastamme ja palveluistamme.

Perheyrityksen palvelua

Olemme perheyritys, joka palvelee asiakkaita kahden sukupolven voimin. Työllistämme myös koko joukon maanrakennusalan vahvoja ammattilaisia. Taustallamme on jo useiden vuosikymmenten kokemus maanrakennusalan töistä: Yritystoimintamme alkoi jo 1990-luvun alkupuolella käsinveistetyistä hirsikehikoista. Siitä tie vei eteenpäin talonrakennukseen ja talopakettien kasaamiseen. 1990-luvun loppupuolella ensimmäiset traktorit ja minikaivuri tulivat taloon. Yritystoiminta alkoi kasvaa, ja kasvun seurauksena muutimme yritysmuotomme toiminimestä osakeyhtiöksi vuonna 2000. 

Laadukasta maanrakennusta ammattitaidolla

Rakennustyö Hostikka Oy:n palveluihin kuuluvat kattavasti kaikki maanrakennus- ja louhintatyöt pääkaupunkiseudun ja muun Etelä-Suomen alueella. Teemme maanrakennustyöt vankalla ammattitaidolla ja ehdottoman luotettavasti. Pidämme aina kiinni aikatauluista ja muusta sovitusta. Erinomaisen työnjäljen takaavat osaava henkilökunta ja uudenaikainen kalusto, joka pitää sisällään kattavan valikoiman maanrakennuskoneita lisälaitteineen.

Lue lisää!

Merkittävä maanrakentaja

Tänä päivänä Rakennustyö Hostikka Oy on yksi alansa merkittävimmistä toimijoista. Kuten referenssiluettelosta on nähtävissä, olemme ehtineet työskennellä hyvin monella erilaisella työmaalla. Joukkoon mahtuu monia isoja urakoita, joista vain osa löytyy viimeisimmät viisi vuotta kattavasta referenssiluettelostamme. Tie menestykseen on vaatinut rohkeutta, paljon työtä, vankkaa osaamista ja lujaa uskoa tulevaisuuteen. Tästä on hyvä jatkaa.

Tutustu referensseihimme

Asiakkaamme kertomaa

lainausmerkki

Luottamus ammattitaitoon ja osaamiseen syntyy siitä, että työt tulevat aina ajallaan valmiiksi. Rakennustyö Hostikka Oy:n toimitusjohtajalla on erinomainen kyky organisoida asioita ja saada työmaa rullaamaan.

lainausmerkki