Maanrakennuspalvelut Etelä-Suomessa

Ota yhteyttä!

Rakennustyö Hostikka Oy tarjoaa monipuoliset maanrakennuspalvelut pääkaupunkiseudulla, Kymenlaaksossa sekä yleisesti koko Etelä-Suomen alueella. Urakoimme paljon isoissa kohteissa, kuten kerrostalojen työmailla, mutta otamme yhtä lailla vastaan myös pienempiä toimeksiantoja esimerkiksi kotitalouksilta. Ammattitaitoinen henkilökuntamme hoitaa urakan kuin urakan sujuvasti alusta loppuun saakka.

Rakennuspaikan valmistelutyöt kokenein ottein

Rakennuspaikan valmistelutyöt ovat erityistä osaamisalaamme. Hoidamme niin rakentamisen yhteydessä tehtävät maarakennustyöt kuin kalliotilojen ja erilaisten ulkoalueiden maarakennustyöt kokenein ottein. Palvelumme kattavat esimerkiksi rakennuspaikan raivauksen, maaperän esirakentamisen, rakennusalueen pohjarakentamisen, maansiirtotyöt, louhintatyöt, kiven ja louheen poiskuljetuksen sekä pohjarakentamiseen liittyvät salaojitustyöt ja liittämisen kunnallistekniikkaan. Olemme toimineet aliurakoitsijana monille tunnetuille suomalaisille yrityksille ja toteuttaneet luotettavasti kaikkea kerrostalopohjista virastotalojen pohjatöihin. Ota yhteyttä – kerromme mielellämme lisää!

Katso yhteystietomme

Kokonaisvaltaista maanrakennuspalvelua

Saat yritykseltämme yhden ja saman katon alta kaiken, mitä maanrakennuksessa tarvitset. Meiltä löytyy niin osaava henkilökunta kuin monipuolinen kalustokin mitä erilaisimpiin urakoihin kaikkialla Etelä-Suomen alueella. Hoidamme osaavin ottein niin rakennuspaikan valmistelutyöt, louhintatyöt kuin vaikka putkistojen kuvauksetkin uudis- ja saneerauskohteissa.

Kysy lisää!

Louhintatyöt haastavissakin kohteissa

Saat meiltä louhintatyöt kohteeseen kuin kohteeseen laadukkaasti ja turvallisesti toteutettuina. Tarjoamme muun muassa kerrostalojen, rivitalojen, omakotitalojen ja teollisuushallien pohjalouhinnat, tiepohjat ja kunnallistekniset louhintatyöt. Meillä on kokemusta myös tarkkuutta vaativista erikoiskohteista. Toteutamme louhintatyöt räjäyttämällä ja tarvittaessa käytämme muita tekniikoita, kuten hydraulista kiilaa tai paisuntasementtiä. Pystymme palvelemaan niin yrityksiä kuin esimerkiksi yksityisiä kotitalouksiakin pääkaupunkiseudulla, Kymenlaaksossa sekä yleisesti koko Etelä-Suomen alueella

Tutustu referensseihimme