Kaivinkoneet urakkaasi Etelä-Suomessa

Ota yhteyttä!

Rakennustyö Hostikka Oy:n uudenaikaisilla ja laadukkailla kaivinkoneilla kaikki kaivuutyöt hoituvat sovitulla tavalla. Palvelemme pääkaupunkiseudulla, Kymenlaaksossa sekä yleisesti koko Etelä-Suomen alueella.

 

Kalustoomme kuuluu erittäin kattava valikoima maanrakennuskoneita lisälaitteineen. Pääasiassa kaikki koneemme ovat Caterpillareita ja vieläpä melkoisen uusia. Ja on meillä myös lapioita ja kyky käyttää niitä, siellä missä tarvitaan!

Caterpillar-telakaivinkone

Telakaivinkoneet

Kalustoomme kuuluu tela-alustaisia kaivinkoneita kattavasti moneen käyttötarkoitukseen. Joukkoon mahtuu kaikkiaan kymmenen kaivinkonetta, kooltaan 900 – 40 000 kg.

Pyöräalustainen kaivinkone

Pyöräalustaiset kaivinkoneet

Meiltä löytyy myös pyöräalustaisia kaivinkoneita. Urakoimme muu muassa 16-tonnisella Caterpillarilla.

Harmaa kuorma-auto

Kuljetuskalusto

Kattavaan kuljetuskalustoomme kuuluu maansiirtoautoja, kasettiautoja, maansiirtopuoliperävaunuyhdistelmä eli sorapuolikas, täysperävaunukuljetuslavetti sekä puoliperäerikoiskuljetuslavetti.

Louhintakalustoa

Louhintakalusto

Louhintatöihin meillä on Sandvik DC125R (3 t) ja Sandvik DX500 (16 t). Kivet saadaan tarvittaessa pienemmäksi iskuvasaralla. Varsin näppärä käytössä on myöskin kiilalaitteemme. Kalustoa siis löytyy kaikenlaisiin työmaihin ja monenlaisiin olosuhteisiin. Kokemusta meillä on myös hankalista ja erityisen vaativista kohteista, nämä olemme kaikki hoitaneet vankalla ammattitaidolla maaliin asti.

Pitkäpuominen kaivinkone

Pitkäpuomi

Pitkäpuomi on näppärä kohteissa, joissa liikkuvuus on rajattua, mutta joissa pitää ulottua pitkälle. Täyttötöissä pitkäpuomi on kätevä, samoin rantojen ruoppaukset sujuvat sillä tehokkaasti. Pitkäpuomi siirtyy helposti kohteesta toiseen omalla lavettikyydillämme.

Kaksi valssijyrää

Murskain

Voimme murskata louhitun kiviaineksen tontilla, jolloin sen voi hyödyntää suoraan kohteessa. Tätä varten meillä on leukamurskain. Näin voit säästää myös kuljetuskustannuksissa, kun sinun ei tarvitse kuljettaa kiviainesta pois, eikä ostaa vastaavaa määrää murskeena.

Kaksi valssijyrää

Minikaivinkoneet

Minikaivinkoneiden puolelta meillä on pikkuinen 900 kg ja 3- sekä 5-tonniset laitteet. Pienempi soveltuu myös ahtaisiin sisätiloihin. Tämän lisäksi käytössämme on myös pienkuormaaja.

Kaksi valssijyrää

Jyrät

Käytössämme meillä on 4,5 tonnia painava kaksoisvalssijyrä sekä yksivalssinen kumipyöräjyrä. Meiltä löytyy myös tärylätkä.

 

Kerromme mielellämme lisää kattavasta kalustostamme! Kysy lisää!